Exam ditangguhkan ?

Alhamdulilah ada ruang nak study lagi…apabila exam ditangguh faktor cuaca.

Dari 9/1/2013 ditangguhkan pada hari isnin 14/1/2013…

image

……….

Tiba2x terus abg bg request nak kuih sbb esok tak exam…..

Yang aku pulak rasa gembira x terhingga sebab esok tak ada exam….yeay

image

Fateh mama tak ada exam esok…..so apa nak buat malam ni?kuih?kek?roti?nak lompat-lompat?bgtau je…
Ceh ye ye je mak ko ni…haha

Apa pun jangan sia-siakan ruang kosong yg ada…..

makin seronok pulak tengok salji dah turun…nak gi main salji baju sejuk fateh tak beli lagi hujung minggu nnt ajalah kita g main salji heh…

ceh padahal mak dia yang tak saba.Ye la tahun lps x dpt main salji sebab dalam pantang abg je g main salji…..

ayah gi main salji tanpa kami.

ayah gi main salji tanpa kami.

ni isu malam ni yang salji dah turun di ajlun…

salji di Ajlun

salji di Ajlun

2 thoughts on “Exam ditangguhkan ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s