Exam ditangguhkan ?

Alhamdulilah ada ruang nak study lagi…apabila exam ditangguh faktor cuaca.

Dari 9/1/2013 ditangguhkan pada hari isnin 14/1/2013…

image

……….

Tiba2x terus abg bg request nak kuih sbb esok tak exam…..

Yang aku pulak rasa gembira x terhingga sebab esok tak ada exam….yeay

image

Fateh mama tak ada exam esok…..so apa nak buat malam ni?kuih?kek?roti?nak lompat-lompat?bgtau je…
Ceh ye ye je mak ko ni…haha

Apa pun jangan sia-siakan ruang kosong yg ada…..

makin seronok pulak tengok salji dah turun…nak gi main salji baju sejuk fateh tak beli lagi hujung minggu nnt ajalah kita g main salji heh…

ceh padahal mak dia yang tak saba.Ye la tahun lps x dpt main salji sebab dalam pantang abg je g main salji…..

ayah gi main salji tanpa kami.

ayah gi main salji tanpa kami.

ni isu malam ni yang salji dah turun di ajlun…

salji di Ajlun

salji di Ajlun

Advertisements

2 thoughts on “Exam ditangguhkan ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s