Program habis exam..

image

Habis exam apa lagi nak buat pergi makanla, jalan-jalan la macam2. Dalam kepala fikir nak buat..hihi

So habis exam abang layan bola kelantan lawan johor aku pun layan gak tgk guiza tapi half time je.time tu guiza x main lagi..so tengok tak tengok sgt la…

Habis half time siap2x nak pergi jalan dengan kawanku…..

image

Acik sarah ni la kawan aku dari tahun satu … aku ada janji ngan dia nak gi bowling dengan housemate dia..so  aku bawa fateh skali pergi men bowling..haha aku tak main pun tengok je sambil jaga fateh yang sibuk nak baling bola jugak.
Diorang ni gi men bowling sbb nak raikan housemate diorg yang dah nak konvo aishah….

image

Nampak tak fateh sibuk jugak…hahah….

image

Lepas habis main bowling fateh tido time on the way nak gi solat magrib kat masjid..jenuh jugak la bawa dia sampai terseliuh kaki masuk lubang sbb x nmpk sambil bw fateh. selalu abg ikut boleh la bergilir ni pergi sendiri bw sendiri la…berat dah 9kilo kus semangat.. habis solat terus kol abg suruh ambik kat masjid sbb fateh tdo dan tak larat nak angkat dia sorang2x..

X lama lepas abg dtg terus pergi makan kat kedai ikan bakar…huhu

image

Ni style orang arab masak ikan …senang je semua dia campak dalam tu ada bawang,kentang,tomato,lada…pastu ada rempah ikan sikit …kemudian bakar..lama jugak tgu mknn ni sampi muka lapoo sgt la…dah la 45 minit tgu kalau kat rumah masak dah 5 jenis lauk dah..hihi ye k?

image

Fateh lapo sgt makan roti dulu habis tgu ikan lama sgt..

image

Muka semua bila makanan dah sampai .. mcm x saboo je nak terkamm kan?
Haha…

image

Tengok la nasi dia banyak x?makan la ko sampi muntah..hihi
Nasi ni dia bg gini sebab x d pingan so dia gabung dari 3 pinggan kepada 1 dulang besar…hahha….

So habis makan semua balik dengan kekenyangan….

Maka habis la cerita…..

Ok salam…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s