Meraikan bufday ku?awal kan?

Haha tak tau la celebrate bufday ke tak sbb masih awal …seharian bersama kawanku aida…masak lontong tengahari tu.minum petang buat oreo cheesecake ..
Tgk aida buat senang je….sedap pun sedap…huhu aku tolong tengok je…
image

Malam tu ingt nk masak asam pedas ikan tapi pnt sgt..x tau la buat apa tapi pnt…

So mlm tu decide nk kua jalan2x…abg pun lynkn la wife die ni…so kami decide gi papa john…mkn pizza..hihi

image

Pizza papa john mmg sdp kat sini nak compare pizza hut…

image

Salad dia….sedap…….

image

Muka x sabo nak mkn…

image

Dengan aida….

image

Fateh tgh tdo..cuaca sejuk apa lg tdoo la..

image

Tbe2x pizza dah hbs dah…hahah lp nak ambik before tu…hba semu dah lapoo laju je..tapi servis die mmg best arrr…

image

Kenangan fateh dan cik aidaaa…hihi…

image

Mmg best..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s