Jemput2x labu manis..mak syida..

image

Hari ni macam nak makan jemput2x manis labu ni…last makan 2009 kat pasir gudang rumah rasyidah…tu la kami first time malan jemput2x labu yg manis ni…
So hari ni buat sendiri….

Bahan2x..

2 cawan. Tepung gandum.
2 genggam labu yg dihiris nipis.
Garam
Gula

Cara2x..

Masukkan semua dalam bekas dan gaul sebati hingga adunan x cair dan x pekat…

image

Selamat mencuba

Thanks too syida….2 tahun dah simpan resepi ni dalam memori dan hari ni akaq masak jugak..hihi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s