Jadi juri masak?

Dah lama sangat x update blog x sempat mana dengan exam nyer…..

Anyway nak share cerita bila aku dijemput menjadi juri jemputan …hihi
Juri memasak je ….tapi memang best dapat makan dan tukar-tukar idea masakkan….

Kali ni jurinya aku dan syida…

Dan peserta terdiri dari setiap batch pelajar just dan yarmouk.1 kumpulan ada 4 orang peserta….

Masa yang diberi untuk diorg masak adalah 1 jam…

Lauk yang diberi daging dan ikan fillet.lemon pun diberi jugak diorg kene olah dari bahan yang diberi..

Layannn…..

image

Ni x ingt la nama nyer apa….

image

Huhu…..
Second group…

image

Huh yg ni sdp……
Sdp dia goreng daging tu dgn nenas…

image

Ni my batch …..legend chef asma masak..

image

Chinese style…..nice…

image

Thailand style…

Ada lagi sebenarnya tapi x sempat nak ambik sbb time ni fateh dah nangis2x…..bukan nangis apa pun..nangis nak makan jugak…hahhah…

Ni gambar juri…

image

Ye nampak tak saya disituuuu…

Ok tahniah kepada yang menang pada yang kalah tahun depan boleh cuba lagi….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s